Seura ja kilpailut

 

Nakkilan Seudun Koskikalastajat

Nakkilan seudun koskikalastajat ry on urheilukalastusseura, joka perustettiin vuoden 2010 alussa. Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää kalastusharrastusta, erityisesti koskikalastuksen saralla, sekä edistää ja tukea urheilukalastustoiminnan kehitystä yhdistyksen kotipaikkakunnalla Nakkilassa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, tilaisuuksia ja kerhoiltoja, joissa seuran jäsenet saavat käytännön opastusta perho- ja urheilukalastuksesta ja välineiden käsittelystä. Yhdistys järjestää myös kalastustapahtumia, kuten kalastuskilpailuja, näytöksiä ja muita vastaavanlaisia tapahtumia sekä kalastus- ja tutustumismatkoja jäsenilleen. Mikäli yhdistyksen tarkoitus ja toiminnan laatu kiinnostaa sinua, voit lähettää jäsenhakemuksen osoitteeseen nakkilanseudunkoskikalastajat@gmail.com. Laita viestiin nimesi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoitteesi. Paluupostissa saat liittymistiedot.

Jäsenmaksut

  • Aikuiset: 20€/vuosi
  • 15-18v: 10€/vuosi
  • Alle 15v: 0€/vuosi
  • Liittymismaksu: 5€ (alle 15v 0€)


Ystävällisin terveisin

Sami Mäkynen
puheenjohtaja

Nakkilan seudun koskikalastajat

-

Kuukauden kuva -kilpailu

Joka kuukausi Nakkilan kosket Ry palkitsee kuukauden kuvan. Kuukauden kuva voi olla kalakuvien lisäksi maisemakuva koskilta tai vaikka tilannekuva kalan väsytyksestä. Kriteerit eivät ole tarkat kunhan kuva liittyy Nakkilan koskiin. Kilpailuun osallistuvat myös saalisilmoitusten saaliskuvat.

Lähetä kuvaehdokkaasi sähköpostilla osoitteeseen info@nakkilankosket.fi ja olet mukana kyseisen kuukauden arvonnassa. Kuva kannattaa lähettää mahdollisimman hyvä laatuisena. Myös saalisilmoituksen kalakuvan voi lähettää hyvälaatuisena sähköpostilla. Tämä parantaa mahdollisuuksiasi. Kilpailuun osallistumisen ehtona on, että mikäli voitat, kuvaasi saadaan käyttää Nakkilan koskien markkinoinnissa. Lähettäessäsi kuvaa kirjoita viestiisi Nakkilan kosket Ry:llä on jatkuva käyttöoikeus kuvani käyttöön markkinoinnissa.

Kilpailun palkintona on vuosittain vaihtuvat käsityöuistimet.